Smarthus

Smartbolig / smarthus

Smartbolig / smarthus

Siden populariteten til smartbolig har vokst, lurer du kanskje på hva som er fordelene med smarthusteknologi?

I en smartbolig kan du kontrollere belysning, varme, underholdningssystemer, gardiner, persienner og annet vindusutstyr, kun ved hjelp av en smarttelefon. Det kan også omfatte hjemmets sikkerhet som tilgangskontroll, sikkerhetskameraer, sikkerhetsbelysning og alarmsystemer.

Smarthusteknologien som brukes i et smarthus gjør det mulig å styre belysning, oppvarming, solavskjerming, klimaanlegg og ulike sikkerhetsfunksjoner i hjemmet. Alt styres gjennom xComfort-appen.

Sikkerhet i smartbolig - smarthus

En smartbolig kan gi deg sjelefred når du ikke er i huset. Sikkerhetssystemer som varsler deg når mistenkelig aktivitet oppdages, kan installeres. Dører kan låses og kameraer kan overvåkes fra telefonen din. Hører du noen utenfor om natten, kan du se område via kameraer og iverksette tiltak, om nødvendig. Kameraer lar deg holde et øye med hvem som kommer og går fra telefonen. 

Smartbolig og smart belysning

Smarte-lysbrytere fungerer på samme måte som en vanlig bryter, men den kan også styres fra smarttelefonen og kobles til andre smarte enheter. Installasjon av smarte-lysbrytere krever elektrisk kunnskap, så vi anbefaler deg å ringe elektrikerne våre om du ønsker et smart hjem, ved hjelp av smarte lysbrytere.

Samarthus

Temperaturstyring i smartbolig - smarthus

Smarte termostater gir deg den ultimate kontrollen over temperaturen i hjemmet ditt, uansett hvor du er i verden. Du kan kontrollere temperaturen i boligen fra smarttelefonen, som er koblet til den smarte termostaten. God varmestyring vil merkes på strømutgiftene. Det er mye å spare på smart styring av varmen og Enova har en støtteordning for private husholdninger.

Videodørklokke - ringeklokke med kamera

Svar alle som ringer på døren din, uansett hvor du befinner deg. En videodørklokke sender live bilde direkte til smarttelefonen når noen trykker på ringeknappen ved inngangsdøren din. I tillegg er den nyttig for peroner som har problemer med å komme seg raskt til døren. Ta kontakt med oss i Oslo Vest Elektro, dersom du ønsker tilbud på videodørklokke.

Smart styring av hele boligen

Det finnes mange smarte enheter som gjøre livet ditt enklere og utvalget er enormt om du lever i en smartbolig. Det er egentlig bare fantasien som begrenser hva smarthusproduktene kan gjøre for deg.

Skal du rehabilitere eller bygge nytt?

Da bør du virkelig vurdere å installere smarthusløsninger som gjør hverdagen mer komfortabel, samtidig som strømregningen blir lavere.

smartbolig

Mulighetene er mange og her er noen eksempler:

Røykvarslere: Hvis det er røyk i huset ditt, kan en tilkoblet røykvarsler varsle telefonen din, uansett hvor du er.
Fjernkontroll:  Kontroller alle underholdningsenhetene dine som for eksempel TV, stereo, belysning og termostat.
Garasjeportåpner:  Hva med å kontrollere garasjeporten fra telefonen din og få varsel om den blir åpnet når du ikke er hjemme. Du kan også koble til lys og smarte kameraer, som aktiveres når døren åpnes. 

Smarthusløsning fra xComfort

Vi leverer smarthusløsning fra xComfort som er et trådløst styringssystem for det elektriske anlegget i huset. Systemet er kompatibelt med stemmestyring fra Google Home.

Ta kontakt med oss for å finne ut hvordan du kan sparer tid og penger, samt øke sikkerheten og komforten i hjemmet.

Våre samarbeidspartnere

 • easee
 • kundens beste
 • defa
 • varme comfort
 • sensio
 • xcomfort
 • el-flex
 • eaton 
 • Registrert el-installatør
 • DIN TRYGGHET FOR GOD
  FAGLIG
  KOMPETANSE

 • Godkjent som lærebedrift

  Vi tar samfunnsansvar og er godkjent lærebedrift. Lærebedriftene gir ungdommer og voksne mulighet til å fullføre en fagutdannelse, og ivaretar dermed en svært viktig samfunnsoppgave.

 • Godkjent lærebedrift
Godkjent lærebedrift