Elektriker Oslo

Elektriker Oslo

Elektriker Oslo

Oslo Vest Elektro AS er lokalisert på Røa, men vi tar på oss alle typer oppdrag over hele Oslo.

Vi er ti gnistrende og kompetente ansatte som hver dag hjelper kunder med ulike elektriske installasjoner. Alle våre medarbeidere har lidenskapen og kunnskapen du trenger fra en elektriker i Oslo.  

Elektroentreprenør med gode priser

Hvis du vil ha en idè om pris før vi kommer hjem til deg, kan vi gi deg et estimat over telefonen eller på epost. Hvis jobben viser seg å være mindre - betaler du mindre. Er det jobber som krever ekstra arbeid, vil vi alltid ta kontakt med deg før vi fortsetter arbeidet. Det kommer derfor ingen overraskelser på fakturaen fra oss.

Pålitelighet og fagkunnskap

Vi er høflige, respektfulle og rydder alltid opp etter oss. Siden vi behandler våre kunder ærlig og med den respekt de fortjener, kontakter de oss igjen, og anbefaler oss til venner og naboer. 
Fornøyde kunder er våre beste ambassadører, les hva noen av de sier her  

Dersom du har du behov for en elektriker i Oslo, ser vi frem til å hjelpe deg i realiseringen av dine drømmer og planer.
Elektriker Oslo

Gjøre elektrikerarbeid selv

Selv om elektriske problemer i hjemmet kan være frustrerende, har du kun lov til å gjøre mindre elektrikerarbeid som for eksempel å skifte deksel på stikkontakter og brytere. Større oppgaver må du overlate til fagfolk som oss. Blir det skade eller brann i noe du selv har installert, risikerer du nemlig redusert forsikringsoppgjør.

Sikkerhet først.
Forhåpentligvis vet de fleste av oss at det er farlig å tulle med strøm. Sikkerheten må alltid komme først - så bruk derfor en autorisert elektriker til jobben. For noe så viktig som det elektriske arbeidet, vil du ikke overlate til en amatør eller noen som er ukvalifisert.

Hvis du er usikker på om du har den nødvendige kompetansen er det alltid best å kontakte en autorisert elektriker som Oslo Vest Elektro. Vi har den nødvendige opplæringen og erfaringen for å håndtere elektriske oppgaver trygt og effekti

Som en  elektriker i Oslo hjelper vi kunder med å finne potensielle farer og kommer med forslag som forbedrer sikkerheten i hjemme.

Totalrehabilitering av bolig 

Planlegger du ombygging eller renovering av boligen kan Oslo Vest Elektro kan ta ansvaret for hele prosessen, fra du tar kontakt med oss til prosjektet er ferdigstilt.

Enten du skal fornye et rom eller gjøre større endringer i boligen, lønner det seg å få hjelp av en dyktige og autorisert elektriker i Oslo.

Elektriker Oslo

Vi kan håndtere alle dine elektriske prosjektbehov
Trenger du en kvalitetsbevisst elektriker Oslo, Bærum eller Asker som utfører totalrehabilitering og gir deg en detaljert forklaringer på arbeidet som må gjøres - vet du hvem du skal kontakte!

Trender og teknologi 

Vi er en elektriker i Oslo som har vi spesialisert oss på smarthusløsninger som xComfort og Sensio. Med en smarthusløsning kan du fornye eksisterende installasjon. Formålet med et smarthus er å øke komfort, sikkerhet, energieffektivitet og den generelle livskvaliteten. 

Smarthusløsning.
Du trenger ikke innføre en komplett smarthusløsning i boligen med en gang. Vår elektriker i Oslo kan starte i det små, med enkle og praktiske funksjoner, og siden utvide tjenestene ved behov. Dersom du trenger en ekstra lysbryter, eller en hovedbryter som skrur av alt lys og setter varmeapparater i sparemodus, er dette typiske oppgaver for xComfort og Sensio. Det blir ingen synlige ledninger og som regel trenger du kun en omprogrammering av eksisterende infrastruktur.

Du kan kan også styre og kontrollere hjemmet ditt fra mobil eller nettbrett , uavhengig av hvor du er.

Elektrisk vedlikehold 

Vi lever i en digitalisert verden der avhengigheten av teknologi og digital kommunikasjon er helt essensielt. For bedrifter er elektrisk vedlikehold mer nødvendig enn noensinne. Elektrisk feil kan føre til omfattende datatap og ødelegge forholdet til kunder, partnere og leverandører. 

Elektrisk vedlikehold kan omfatte alt fra å skifte lysarmaturer til å installere hi-fi-utstyr eller å fikse et ikke-fungerende eller ødelagt klimaanlegg. Elektrisk vedlikehold er først og fremst et forebyggende tiltak, som utføres for å eliminere enhver risiko forbundet med det elektriske. 

Alt som krever strøm bør vedlikeholdes eller repareres av en godkjent elektriker.
Strøm kan være veldig farlig i feil hender, og feil installasjonsmetoder eller tøffe reparasjoner kan bli kostbart på lang sikt.

Vi er en autorisert elektriker som alltid følger gjeldende forskrifter og retningslinjer.

Skal du pusse opp boligen?

Vi kan vi hjelpe deg gjennom hele prosessen fra A til Å.
Vi har lang erfaring med totalrehabilitering av både hus og leiligheter.

Elektriker for Oslo og omegn

Vi tilbyr våre elektrikertjenester i hele Oslo-området.
Fra Majorstuen | Majorstua i Vest - til Nordstrand / Ekeberg i Øst. Fra Grefsen | Kjelsås i Nord - til Skøyen | Bygdøy i sør.

Ta kontakt for gratis befaring og et godt pristilbud

Våre samarbeidspartnere

 • easee
 • kundens beste
 • defa
 • varme comfort
 • sensio
 • xcomfort
 • el-flex
 • eaton 
 • Registrert el-installatør
 • DIN TRYGGHET FOR GOD
  FAGLIG
  KOMPETANSE

 • Godkjent som lærebedrift

  Vi tar samfunnsansvar og er godkjent lærebedrift. Lærebedriftene gir ungdommer og voksne mulighet til å fullføre en fagutdannelse, og ivaretar dermed en svært viktig samfunnsoppgave.

 • Godkjent lærebedrift
Godkjent lærebedrift