• Elektrikerservice

• El-sjekk bolig

• Elektroinstallasjon

 

 

• Varmekabler

• Sikringskap rehabilitering

• Downlights

Les mer

Elektriker Oslo

Ser du etter en elektriker i Oslo? Oslo Vest Elektro tar på oss alle typer oppdrag over hele Oslo.


Oslo Vest Elektro AS eies og drives av Helge Larsen og David Moore. Vi er i dag fem ansatte med en lærling, tre montører og en installatør. Våre medarbeidere har lidenskapen og kunnskapen du trenger fra en elektriker i Oslo.


Vi er medlem av Nelfo og Elektrounion og er registrert hos DSB i Elvirksomhetsregisteret. Dette er bevis på at vi er en elektriker i Oslo du kan stole på. Vi får jobben gjort til avtalt tid og av ypperste kvalitet.


Våre tjenester

Som din lokale elektriker i Oslo har vi høy kompetanse innen installasjon for bolig, næring og hytter. Vi har lang erfaring med elektroinstallasjoner som kjøkken, varme, el-sjekk, sikringsskap, belysning inne og ute, bolig og bad. Videre kan vi installere ladestasjoner for el-bil og utfører totalrehabilitering av ditt hjem.


Vi hjelper deg med å legge opp nye elektriske anlegg dersom du skal pusse opp kjøkkenet eller badet. Uansett hvilke elektriske produkter du ønsker å tilføre hjemmet, lønner det seg å få hjelp av dyktige og autoriserte installatører. Installasjonsfeil på våtrom kan gi fatale konsekvenser, derfor bør man være føre var. Vår elektriker i Oslo hjelper deg med å finne den mest optimale løsningen for ditt hjem.


El-sjekk

Oslo Vest Elektro utfører el-sjekk av din bolig. Å ta en jevnlig el-sjekk er lurt, både fordi det kan hindre potensielt farlige situasjoner og det reduserer vedlikeholdskostnadene over tid. Dessuten er det ditt ansvar som huseier å sørge for at det elektriske anlegget i boligen er i forskriftsmessig stand. Har du ikke tatt en el-sjekk av boligen på et par år? Vår elektriker i Oslo er tilgjengelig på kort varsel og hjelper deg med å sikre din bolig.


Som en del av el-sjekken vil vår elektriker i OSlo til å ta en titt på sikringsskapet ditt. Herfra styres og og overvåkes hele huset elektriske system på en trygg og sikker måte. Er ditt sikringsskap utdatert eller har feil på sikringene, er det viktig at dette rettes opp i umiddelbart. Ta også kontakt med din lokale elektriker i Oslo for nytt sikringsskap, utenom el-sjekken. Nyere sikringsskap er utstyrt med automatsikringer som er enkle å betjene. Nye forskrifter krever i tillegg at alle hjem skal være utstyrt med jordfeilbrytere og overspenningsvern. Dette beskytter deg og boligen mot støt og brann.

Smarthusløsninger

Vi er en elektriker i Oslo med fokus på ny teknologi. Derfor har vi spesialisert oss på smarthusløsninger som xComfort og Sensio. Med en smarthusløsning kan du fornye eksisterende installasjon, legge til enheter på påbygg, brukes til rehabilitering ved rehabilitering og oppussing eller som nye komplette installasjoner.


Du trenger ikke innføre en komplett smarthusløsning i boligen med en gang. Vår elektriker i Oslo kan starte i det små, med enkle og praktiske funksjoner, og siden utvide tjenestene ved behov. Dersom du trenger en ekstra lysbryter, eller en hovedbryter som skrur av alt lys og setter varmeapparater i sparemodus, er dette typiske oppgaver for xComfort og Sensio. Det blir ingen synlige ledninger og som regel trenger du kun en omprogrammering av eksisterende infrastruktur.


Har du behov for en elektriker i Oslo? Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud. Vi ser frem til å hjelpe deg i realiseringen av dine drømmer og planer.

Oslo vest elektro kjøkkenbelysning

Tjenester

• Elektrikerservice

• El-sjekk bolig

• Jordfeilsøking

• Smarthusløsninger X-comfort

• Elektroinstallasjon

• Varmekabler

• Internkontroll næringskunder

• Totalrehab hus/leilighet

• Sikringskap rehabilitering

• Downlights

• Ladestasjoner for El-bil

• Varmefolie

oslo vest elektro kontakt icon
oslo vest elektro kontakt støpsel icon
oslo vest elektro lyn icon

Referanser

oslo vest elektro finn annonse

Les flere av våre omtaler her!

Referanser

Samarbeidspartnere

Vi er også mva registrert og godkjent lærebedrift.

Kontakt din elektriker i Oslo

Kontakt din elektriker i Oslo for en hyggelig prat

Melumveien 67, 0760 Oslo

+47 40 52 40 40

post@oslovestelektro.no

oslo vest elektro mail icon oslo vest elektro hjem icon
oslo vest elektro hjem icon

Org nr: 912 343 359

www.oslovestelektro.no

Adresse: Melumveien 67, 0760 Oslo


Elektriker Oslo

Mail: post@oslovestelektro.no


Elektriker Bærum

Elsjekk

Telefon: +47 40 52 40 40


Elektriker Asker

Oslo vest elektro kjøkkenbelysning
oslo vest elektro kontakt icon
oslo vest elektro kontakt støpsel icon
oslo vest elektro lyn icon
oslo vest elektro finn annonse
oslo vest elektro hjem icon
oslo vest elektro hjem icon oslo vest elektro mail icon
Oslo vest elektro kjøkkenbelysning
oslo vest elektro finn annonse
Oslo vest elektro kjøkkenbelysning
oslo vest elektro finn annonse